<div style='color: #000;'>85.000 klanten </div><div style='color: #d9782d;'>aangewezen op noodhulp</div><div style='color: #d9782d;'>voedselbanken</div> <div style='color: #000;'>Minder dan 0,5 % van verspild voedsel</div><div style='color: #d9782d;'>bereikt ons</div> <a href='http://voedselbankennederland.nl/nl/voedselveiligheid.html'><div style='color: #000;'>Voedselveiligheid</div><div style='color: #d9782d;'>speerpunt</div><div style='color: #d9782d;'>in strategie</div></a> <a href='http://voedselbankennederland.nl/nl/ideale-boodschappenlijst.html'><div style='color: #000;'>Verse groenten erg gewild</div><div style='color: #d9782d;'>bij de voedselbanken</div></a> <a href='http://voedselbankennederland.nl/nl/ambassadeurs.html'><div style='color: #000;'>Ambassadeur René Froger</div><div style='color: #d9782d;'>helpt in strijd tegen armoede</div></a> <a href='http://voedselbankennederland.nl/nl/vrijwilliger-worden.html'><div style='color: #000;'>8300 vrijwilligers</div><div style='color: #d9782d;'>stellen wekelijks</div><div style='color: #d9782d;'>pakketten samen</div></a> <a href='http://voedselbankennederland.nl/nl/ambassadeurs.html'><div style='color: #000;'>Postcode Loterij steunt </div><div style='color: #d9782d;'>de voedselbanken</div></a>

Ongelooflijk trots zijn wij op onze Vrijwilligers dat het nog steeds lukt om onze cliënten iedere week van voedsel te voorzien!
De inzamel actie van Coöperatie De Bank in Loon op Zand voor onze voedselbank was een enorm succes. In totaal werden door de inwoners van Loon op Zand maar liefst 20 dozen, tassen en kratten met (lang)houdbare producten ingeleverd. Dit bewijst een te meer dat in moeilijke tijden de inwoners van onze gemeente elkaar steunen en motiveert het ons (de vrijwilligers) om dit mooie en dankbare werk te blijven doen.
Coöperatie De Bank en inwoners van loon op Zand, heel hartelijk dank voor deze geweldige steun.
Fijn dat iedereen zo wil helpen, zodat we onze cliënten iedere week van voedsel kunnen blijven voorzien. Een aantal voedselbanken is al gesloten. Dat willen wij niet!!

Heeft u als particulier of bedrijf voedingsmiddelen over die u graag wil doneren aan de Voedselbank?
Dit kan op donderdag tussen 17.15 uur en 18.00 uur, op vrijdag tussen 10.00 uur en 12.00 uur en op vrijdag tussen 14.00 uur en 15.00 uur. Het adres is Schotsestraat 4c te Kaatsheuvel. Dit is aan de achterkant van het vrijwilligershuis, ingang bij de rode container.
Of eerst even een telefoontje naar de Voedselbank. Tel. 06-21868257
Ook mailen naar info@voedselbankloz.nl is mogelijk.
Helaas hebben wij geen mogelijkheden om het voedsel bij u thuis of op het bedrijf op te halen.

Namens bestuur, vrijwilligers en cliënten, hartelijk dank!!

Deel dit nieuws