<div style='color: #000;'>85.000 klanten </div><div style='color: #d9782d;'>aangewezen op noodhulp</div><div style='color: #d9782d;'>voedselbanken</div> <div style='color: #000;'>Minder dan 0,5 % van verspild voedsel</div><div style='color: #d9782d;'>bereikt ons</div> <a href='http://voedselbankennederland.nl/nl/voedselveiligheid.html'><div style='color: #000;'>Voedselveiligheid</div><div style='color: #d9782d;'>speerpunt</div><div style='color: #d9782d;'>in strategie</div></a> <a href='http://voedselbankennederland.nl/nl/ideale-boodschappenlijst.html'><div style='color: #000;'>Verse groenten erg gewild</div><div style='color: #d9782d;'>bij de voedselbanken</div></a> <a href='http://voedselbankennederland.nl/nl/ambassadeurs.html'><div style='color: #000;'>Ambassadeur René Froger</div><div style='color: #d9782d;'>helpt in strijd tegen armoede</div></a> <a href='http://voedselbankennederland.nl/nl/vrijwilliger-worden.html'><div style='color: #000;'>8300 vrijwilligers</div><div style='color: #d9782d;'>stellen wekelijks</div><div style='color: #d9782d;'>pakketten samen</div></a> <a href='http://voedselbankennederland.nl/nl/ambassadeurs.html'><div style='color: #000;'>Postcode Loterij steunt </div><div style='color: #d9782d;'>de voedselbanken</div></a>

Na decennia lang hun klanten in Kaatsheuvel e.o. van dienst te zijn geweest viel zaterdag 1 juni het doek voor Supermarkt Emté Kaatsheuvel. Echter niet zonder het winkelend publiek de mogelijkheid te geven te profiteren van flinke kortingen.
Toen de deuren zich om 13.00 uur definitief sloten was het de beurt aan de vrijwilligers van de plaatselijke Voedselbank de overgebleven producten voor hun cliënten bijeen te verzamelen.
Het werd een klus die zich in eerste instantie gemakkelijker liet aanzien dan hij later bleek.
Toen men enkele uren later de balans opmaakte kwam men tot het respectabele aantal van ruim honderdtachtig goed gevulde kratten met een grote diversiteit van mooie producten. 
Na afvoer naar de voedselbanklocatie wachtte de volgende werkzaamheid om alles te sorteren en een overzichtelijk plaatsje te geven.
Tevens kon men met enkele producten waar een overvloed van was de voedselbanken van Waalwijk en Tilburg van dienst zijn.
Een woord van dank aan alle vrijwilligers voor hun inzet bij de werkzaamheden en uiteraard Emté, hartelijk dank voor de zeer gewaardeerde donatie.
Wij wensen Jumbo die vanaf woensdag 19 juni het pand gaan betrekken veel succes.     

Deel dit nieuws